Grols Positie Spel

 Verken Groenlo met het Grols Positie Spel

Speurtocht door historisch Groenlo
Een uitdagend uitje langs interessante bezienswaardigheden
 

Welkom op de website Grols Positie Spel 

Het GrolsPositieSpel is een GPS tocht door historisch en gezellig Groenlo en is niet alleen een stukje lopen met een GPS apparaat. Samen met vrienden, familie of collega’s en een GPS gaan jullie Groenlo ontdekken. Verken het historische stadscentrum van Groenlo op een originele en uitdagende manier. Het GPS navigatiesysteem leidt je door Groenlo langs allerlei interessante bezienswaardigheden. De GPS wijst de richting, je moet zelf de meest gunstige wegen/paden zoeken op weg naar je volgende positie.De snelste route moet je dus zelf bepalen.  

Dit uitje bestaat uit een ouderwetse speurtocht met vragen die moeten worden opgelost met behulp van nieuwe techniek. 

 
Leuk voor iedereen? 


De GPS Puzzeltocht is leuk voor jong en oud. De ervaring leert dat vrijwel iedereen deze manier van speurpuzzelen leuk vindt. Ook voor groepen met kinderen erbij is een GPS-speurtocht erg geschikt. De GPS Puzzeltocht kost slechts € 7,50 p.p. met een minimum van € 75,00. Deelname door kinderen beneden de leeftijd van 12 jaar is gratis mits begeleid door een betalende deelnemer.  

De tijdsduur is 2:30 uur. Het gebruik van het GPS-systeem gedurende de tocht is daarbij inbegrepen. 

Je kunt zelf bepalen op welke dag en tijdstip tussen 09.uur en 17.00 uur je de GPS activiteit wilt doen.Boek echter wel 48 uur van tevoren

 

Wil je deze activiteit combineren met koffie/gebak, lunch, borrel of diner of wil je deze activiteit onderdeel laten uitmaken van een trainingsprogramma van een bedrijf? Alles is bespreekbaar en te overleggen.

 


Nu ook uit te breiden met het spel "De hersenkraker"
Deze optie kost € 2,50 per persoon extra


Informeer naar de mogelijkheden. 

www.GrolsPositieSpel.nl 

GSM: 0643001722