Grols Positie Spel

 Verken Groenlo met het Grols Positie Spel

Speurtocht door historisch Groenlo
Een uitdagend uitje langs interessante bezienswaardigheden
 

GPS huren of kopen

Gaat u op vakantie naar het buitenland zonder navigatie? Of zoekt u een navigatiesysteem voor een fietstocht, wandeltocht of outdooractiviteit?

Wij verhuren ook GPSapparatuur voor in de auto, op de fiets of wandelen.
Deze navigatie zijn voorzien van recente kaarten van Europa, Amerika, Canada, Mexico, Australië en Zuid-Afrika.

Deze navigatieapparatuur is van het merk Garmin, dus staat garant voor kwaliteit  en kan gebruikt worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en tijdens het sporten.

U kunt al een GPS huren voor € 1,50 per dag, met een minimum van
€ 20,00. De borg van € 100,00 ontvangt u terug zodra het apparaat ongeschonden terug is gebracht.

Ook wanneer u geen ervaring heeft met deze GPS-apparatuur is het geen probleem om deze te gebruiken. U krijgt dan gratis een korte introductie.

Uiteraard kunt u met deze GPSnavigatie ook zoeken op nuttige plaatsen zoals toeristische attracties, hotels, winkelcentra, benzinepompen, autoverhuur enz.

Voor het huren of meer informatie over het huren van GPSnavigatie kunt u uw gegevens achterlaten via dit formulier.

Ook kunt u bij ons alle GPSapparatuur van Garmin kopen tegen scherpe prijzen. Stuur hiervoor een bericht via het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Voorwaarden GPS huren:

Afhalen in Groenlo of verzending: Afhalen op afspraak is natuurlijk gratis. Verzending kost € 10,00 bovenop de huurprijs. Retourzending aangetekend op uw kosten.

Retourneren: binnen 2 dagen na de huurperiode

Borg: € 100,00. Deze wordt binnen 2 dagen via de bank aan u geretourneerd nadat de set compleet en onbeschadigd terug is ontvangen. 

Voeding apparatuur: de autosystemen worden met een autolaadsysteem (sigarettenaanstekerplug) verstrekt. De fiets/outdoorsystemen werken op lithiumbatterijen. Losse batterijoplader optioneel voor € 4,00 per huurperiode.