Grols Positie Spel

 Verken Groenlo met het Grols Positie Spel

Speurtocht door historisch Groenlo
Een uitdagend uitje langs interessante bezienswaardigheden
 

Hoe werkt het? 

De enthousiaste spelleider legt je uit hoe een GPS-ontvanger werkt waarna de puzzeltocht door de stad kan beginnen! In kleine groepjes ga je met een GPS-ontvanger op pad.De GPS-ontvanger laat de coördinaten zien van je locatie. Vervolgens krijg je de coördinaten op van verschillende punten in de stad, die je al lopend moet zien te vinden. Op elk van deze punten krijg je een vraag die je met je team zo goed mogelijk beantwoordt. Door op deze manier te puzzelen kijk je veel om je heen waardoor je des te meer ziet van de omgeving.De route is zo uitgestippeld dat je langs de vele wetenswaardigheden van Groenlo geleid wordt.Geen topsport, maar een hele mooie tocht door verrassend Groenlo.  

Leuk voor iedereen? 

De GPS Puzzeltocht is leuk voor jong en oud. De ervaring leert dat vrijwel iedereen deze manier van speurpuzzelen leuk vindt. Ook voor groepen met kinderen erbij is een GPS-speurtocht erg geschikt.De GPS Puzzeltocht kost slechts € 7,50 p.p. met een minimum van € 75,00. Deelname door kinderen beneden de leeftijd van 12 jaar is gratis mits begeleid door een betalende deelnemer.  

De tijdsduur is 2:30 uur. Het gebruik van het GPS-systeem gedurende de tocht is daarbij inbegrepen. 

Je kunt zelf bepalen op welke dag en tijdstip tussen 09.uur en 17.00 uur je de GPS activiteit wilt doen.Boek echter wel 48 uur van tevoren

 

Wil je deze activiteit combineren met koffie/gebak, lunch, borrel of diner of wil je deze activiteit onderdeel laten uitmaken van een trainingsprogramma van een bedrijf? Alles is bespreekbaar en te overleggen.

Optie: uit te breiden met het spel "De hersenkraker". Kosten € 2,50 per persoon extra..

Informeer voor de mogelijkheden. 

www.GrolsPositieSpel.nl 

GSM: 0643001722