Grols Positie Spel

 Verken Groenlo met het Grols Positie Spel

Speurtocht door historisch Groenlo
Een uitdagend uitje langs interessante bezienswaardigheden
 

Over het Grols Positie Spel

 

Mijn naam is Henk Hilverink en ik ben woonachtig in de stad Groenlo gelegen in de Gelderse Achterhoek. 

Gedurende een aantal jaren ben ik ietwat behept met het GPS gebeuren in de breedste zin van het woord. Dit houdt voor mij niet alleen in het zelf werken met een GPS systeem maar ook het anderen kennis laten maken met de mogelijkheden vanGPS. Door mij wordt hierover voorlichting gehouden bij fietswinkels en verenigingen aangesloten bij de NTFU. 

Sinds 2013 organiseer ik het GPS navigatiespel Grols Positie Spel door het historische Groenlo.

Ook adviseer ik U graag over de aanschaf van een GPS systeem. Immers een kat in de zak is gauw gekocht! Dat wil niet zeggen dat het aangeschafte systeem niet deugdelijk zou zijn. Echter de kans is groot dat U een hoop toeters en bellen heeft gekocht waar U nooit muziek mee zult maken. 

Het is goed om Uzelf de vraag te stellen: Waar wil ik de GPS voor gebruiken? 

Het zal duidelijk zijn dat aan een GPS in de luchtvaart andere eisen gesteld worden dan aan de GPS die men gebruikt voor wandelen, fietsen, de pleziervaart of geocaching. Kortom, laat U voorlichten! 

Tegen een geringe financiële vergoeding doe ik dit graag. Voorts kan door mij het installeren en optimaliseren van Uw GPS-apparatuur en het plaatsen van optionele kaarten op Uw GPS en PC verzorgd worden. Het spreekt voor zich dat ik daarbij tevens zorg dat U de bediening van het GPS toestel in de vingers krijgt. Dit alles zal bij U thuis plaatsvinden. In Groenlo is dit zonder meerkosten. Buiten Groenlo zal als extra een prijs van € 0,36 km berekend worden. 

 

Graag zal ik U als nieuwe GPS gebruiker of deelnemer aan het Grols Positie Spel begroeten.

Grols Positie Spel
Henk Hilverink
Het Blik 7
7471 TH Groenlo

Tel     0643001722 
Email
info@grolspositiespel.nl

KVK   58469745
BTW   NL066065203B01

Algemene voorwaarden >